IVR toepassingen

Interactive voice response

Vindt u het belangrijk dat uw klanten op een professionele manier begroet worden, en ze meteen worden doorverbonden met de juiste afdeling? Dan maakt u het best gebruik van een IVR systeem. VoiceProductions levert u hiervoor de geschikte warme stem vanaf slechts 45 euro! Deze boodschappen worden steeds binnen 4 uur geleverd, volledig gemonteerd, in het formaat dat u wenst!


Benieuwd hoe dit klinkt voor uw bedrijf? Vraag dan gratis een demo op maat aan, bezorg me enkele teksten en ik bezorg u zo snel mogelijk een vrijblijvende demo!

Onze stemmen

In onze stemmenbank kan u zelf de stem kiezen die uw telefoonboodschappen moet inspreken, de prijzen variëren van stem tot stem.

De tarieven van huisstem Jimmy Verrijt bedragen:
Voicemailbericht: 45 euro
Maximum 3 verschillende berichten (keuzemenu, na kantooruren, voicemailbericht,...): 75 euro
Elk volgend bericht: 10 euro

* Alle vermelde prijzen zijn excl. BTW

Wachtmuziek

Zet uw klanten op een aangename manier in de wacht, VoiceProductions gaat voor u op zoek naar een passend rechtenvrij nummer zodat uw klant niet meteen inhaakt.

Wij helpen u met het schrijven van de teksten

VoiceProductions heeft uiteraard veel ervaring met zowel de opnames als de creatie van IVR berichten, wij helpen u dan ook graag verder met het opstellen van uw antwoordapparaat, keuzemenu's en wachtboodschappen.

//]]>