Vlaamse voice-over: Jimmy VerrijtWelkom bij VoiceProductions,

Ik ben Jimmy Verrijt, professioneel voice-over, en ik presenteer zowel op radio als televisie.

Mijn stem klinkt fris, warm en vertrouwelijk. Je hoort me in verschillende bedrijfsfilms, uitlegvideo's, musea, keuzemenu's en reclamespots voorbijkomen. Verder coördineer ik uiteraard verschillende voice-over projecten in meerdere talen.

Ik vind klanttevredenheid uiterst belangrijk, daarom ben ik steeds bereikbaar en probeer ik uw vragen via telefoon, e-mail of chat steeds te beantwoorden binnen 15 minuten.

Beluister zeker de onderstaande demo's om een beter beeld te krijgen van m'n stem. Heeft u graag vrijblijvend en helemaal gratis een demo op maat? Dat kan ook! Bezorg me dan het script en vertel me wat u precies verwacht van me. U kan me mailen op info@voiceproductions.be of vul dit formulier in.

//]]>