Hoe werkt het?

Stap 1: De juiste voice-over vinden


Bij VoiceProductions heeft u keuze tussen heel wat stemmen in onze voice-over database. Zit de stem die u zoekt hier niet tussen of wenst u een voice-over te laten opnemen in een andere taal?

Geen probleem! Wij casten vrijblijvend voor u! Beschrijf de stem waar u naar op zoek bent via info@voiceproductions.be, en wij casten voor u naar de perfecte stem voor uw project! Zonder enige verplichting.

Stap 2: Het script


De perfecte stem gevonden? Mooi!

Dan kunnen we overgaan tot de briefing. Welke tone of voice moet de stemacteur gebruiken? Moet hij zakelijk klinken, of net grappig?

Belangrijk: Lees het script nog even na voor dat u deze naar ons doorstuurt, indien er na de opnamesessie aan het script nog aanpassingen gebeuren kan het zijn dat de voice-over extra kosten aanrekent.

Bent u niet helemaal zeker van het script? Laat het ons even nalezen. Een goeie tip: gebruik steeds spreektaal en geen (saaie) schrijftaal!

Onze voice-overs appreciëren het indien u reeds enkele aantekeningen maakt zoals de correcte uitspraak van moeilijke woorden. Dat werkt erg makkelijk.

Stap 3: Opnamessie


De opnames worden zo snel mogelijk ingelezen door de gekozen voice-over. Achteraf kan u eventueel nog beroep doen op de diensten van onze editors of monteurs.

Tegen een kleine meerprijs monteren wij het volledige filmpje voor u. Wij plaatsen de voice-over onder de beelden, inclusief rechtenvrije muziek.

Opnames worden standaard geleverd in 48 kHz, 24 bit, mono.

Stap 4: That's it!


U ontvangt de inloggegevens van het VoiceProductions file transfer platform, waar u de opnames kan downloaden.

Stap 5: Eventuele correctieronde


Uiteraard worden er steeds gratis correctierondes voorzien in het geval dat u toch niet helemaal tevreden zou zijn van de aangehaalde tone of voice of indien er bijvoorbeeld foutieve uitspraken zijn gebeurd. Let er wel op dat de voice-over extra kosten kan aanrekenen indien u na de opnames het script nog aanpast.