Hoe werkt het?

Stap 1: De juiste voice-over vinden

Bij VoiceProductions heeft u keuze tussen heel wat stemmen in onze voice-over database. Zit de stem die u zoekt hier niet tussen of wenst u een voice-over te laten opnemen in een andere taal?

Geen probleem! Wij casten vrijblijvend voor u! Beschrijf de stem waar u naar op zoek bent, en wij bezorgen u enkele demo’s van geschikte voice-overs! Zonder enige verplichting.

Stap 2: Het script

De perfecte stem gevonden? Mooi!

Dan kunnen we overgaan tot de briefing. Welke tone of voice moet de stemacteur gebruiken? Moet hij zakelijk klinken, of net grappig?

Lees ook even uw script na voor dat u deze naar ons doorstuurt, het is erg belangrijk dat u geen gebruik maakt van schrijftaal. Bent u niet zeker? Laat het ons gerust even nalezen.

Bent u niet helemaal zeker van het script? Laat het ons even nalezen, het is erg belangrijk dat uw script niet volstaat met schrijftaal.

Onze voice-overs appreciëren het indien u reeds enkele aantekeningen maakt zoals de correcte uitspraak van moeilijke woorden. Dat werkt erg makkelijk.

Stap 3: Productie

De opnames worden zo snel mogelijk gemaakt door de gekozen voice-over. Zodra wij deze ontvangen hebben starten we onmiddellijk met de post-productie, zoals het toepassen van compressie en het wegknippen van eventueel storende ademhaling. U ontvangt tevens ook de raw opnames.

Tegen een kleine meerprijs monteren wij uiteraard ook het volledige filmpje voor u. Wij plaatsen de voice-over onder de beelden, inclusief rechtenvrije muziek.

Opnames worden standaard geleverd in 48 kHz, 24 bit, mono.

Stap 4: Opnames

U ontvangt de inloggegevens van het VoiceProductions file transfer platform, waar u de opnames kunt downloaden.

Stap 5: Correctieronde

Uiteraard worden er steeds gratis correctierondes voorzien in het geval dat u toch niet helemaal tevreden zou zijn van de aangehaalde tone of voice of indien er bijvoorbeeld foutieve uitspraken zijn gebeurd.
//]]>